Ventilation

Få et forbedret indeklima

Med et moderne og funktionel ventilationsanlæg kan du styre dit indendørsmiljø langt mere præcist. Hos Bedre Bad Skærbæk ved vi, hvad der skal til: Udnyt vores viden og få vores rådgivning. Lad os give dig et godt tilbud på en effektiv og energirigtig ventilationsløsning. 

Udover at ventilation bidrager til et godt indeklima, så kan du også undgå fugtskader. Det er selvfølgelig tildels relevant i forhold til vådrum - herunder badeværelse og bryggers. Fugtskader kan hurtigt medføre større skader på din bolig. I værste tilfælde kan det ødelægge boligens gulve, vægge og lofte. Et ventilationsanlæg kan altså spare dig for dyre reparationer i fremtiden. 

Vores opgaveløsninger spænder vidt:

  • Ventilation i badeværelset
  • Familiehuse
  • Skoler
  • Erhverv
  • Ventilation sommerhus

Alle steder bidrager løsningerne til et forbedret indeklima.

Kun de bedste mærker

Vi skaber ventilationsløsninger med alle de anerkendte kvalitetsprodukter fra:

  • Nilan
  • Lindab
  • Genvex
  • Vølund
  • Øland

Kontakt os og hør om, hvordan du med den perfekte løsning kan forbedre dit indeklima!

Typer af ventilation

Du kan først og fremmest vælge en naturlig udluftningsmetode. Det kan du selvfølgelig opnå ved at åbne døre og vinduer. Som du sikkert kender, så indebærer en naturlig udluftningsmetode også, at der i nye vinduer og døre er friskluftventiler. Disse friskluftventiler kan man selv justere efter eget behov. Ligeledes kan der også opstå utilsigtet gennemtræk i revner, sprækker og utætheder i din bolig.

Dernæst findes der også en mekanisk udluftningsmetode, som suger det gamle luft ud, og erstatter det med ny luft. Den mekaniske udluftningsmetode kan også findes i en mere balanceret form. Et balanceret anlæg tager højde for balancen mellem den mængde af luft, som er suget ud af boligen og den mængde af luft, der bliver suget ind i boligen.

I boliger med et fuldkommen balancereret ventilationsanlæg behøver man reelt ikke naturlig udluftning. Årsagen heraf er altså, at anlægget selv foretager den nødvendige udskiftning af luften.

Relevante faktorer til overvejelse inden køb

Der er op til flere relevante faktorer, som man med fordel kan tage med i sine overvejelser inden man skal investere i et anlæg. Den første faktorer er antallet af personer i husstanden. Hvis der er mange familiemedlemmer på bopælen, så kræver det alt andet end lige et større behov. Årsagen heraf skal findes ved, at der er flere personer til at forbruge den samme mængde luft, og kræver derfor hyppigere udskiftning. Samtidig er boligens størrelse selvfølgelig også en relevant faktor i overvejelser.

Den anden faktor er familiemedlemmernes adfærd. Det kan være længden af bad eller, hvis man tørrer tøj i boligen. Det kan eksempelvis også være, hvis man laver mad uden emhætte osv., så er kravet for ventilation derfor tilsvarende større.

Vær opmærksom på love og regler

Hvis du synes at lovene og reglerne kan være uoverskuelige, så kan du roligt læne dig tilbage. Hvis du vælger BB Kloak & VVS i Skærbæk, så får du en professionel VVS-installatør med mange års erfaring og viden. Samtidig er vi løbende opdatereret med de nyeste tendenser i markedet, hvad angår lovgivning og materialer. Vi er nemlig en del af den landsdækkende kæde Bedre Bad – Bedre Energi, som er bestående af dygtige og kompetente VVS’er. Her har vi mulighed for sparring blandt kollegaer. Det betyder først og fremmest, at vi kan tilbyde de mest moderne og funktionelle løsninger på markedet, og er samtidig altid opdatereret på lovgivningen.

I nyere boliger er kravet fra bygningsreglementet, at alt luften i boligen skal være udskiftet mindst én gang hver anden time. Herunder findes der er lang række af forskellige krav til ventilation afhængig af hvilket rum i boligen. Det kan eksempelvis være opholdsrum, køkken, badeværelse, bryggers og kælder. Uafhængig af rumtype i din bolig så kan Bedre Bad Skærbæk kan skabe et godt og sundt indeklima for dig. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud. Du finder vores kontaktinformationer her.

Her skaber vi den gode løsning indenfor ventilation

Vi løser ventilations- og klimaopgaver for kunder over hele Sønderjylland – herunder bla. i Skærbæk, Rømø, Bredebro, Løgumkloster, Ribe, Toftlund, Tønder.

Læs mere om:

Vi leverer, monterer, servicerer og laver eftersyn på installationer og anlæg som f.eks.:

Vi tilbyder også: