Varmepumpe kan give dig energioptimering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Brian Bonnichsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner – Kloakmester

Gratis energiberegning til boligejere

Beregn din boligs energimærke her!

Energiberegning af hus

Lav en energiberegning og se hvor stor en besparelse og værdiforøgelse du kan opnå ved at energioptimere på dit hus! Energimærkning spiller en stadig større rolle ved bolighandel.

Du kan beregne, hvor meget du, alt andet lige, kan øge værdien på dit hus ved at energirenovere. Indtast det samlede antal kvadratmeter, dit årlig energiforbrug i kr. eller i kWh samt hvilken opvarmningsform dit hus har. Skriver du i begge forbrugsfelter beregnes der ud fra kWh.

Den gratis energiberegning giver dig et indledende overblik over din boligs besparelsespotentiale ved energioptimering.

Grundfos varmestyring erhverv

Energirådgivning baseret på beregning

Hvis der er udsigt til betydelige besparelser på forbruget af energi, så kan du få energirådgivning af en af vores lokale eksperter i energioptimering og -renovering. Vi kalder det et Energitjek – og her giver vores energivejleder dig et overblik over energiforbruget i detaljer samt forslag til, hvordan du med ændringer og energiforbedringer kan opnå besparelser på budgettet.

Din beregning starter her!

OBS! På grund af den nuværende energisituation, hvor prisen på energi er steget markant og svinger meget fra uge til uge, vil det være mest retvisende at indtaste forbruget i kWh i forhold til energimærkeberegning og boligens værdiforøgelse. Det beregnede potentiale i besparelser er baseret på en gennemsnitsberegning af energipriserne for 2021. Beregningen vil ikke være retvisende i den nuværende situation, hvis du kun indtaster dit årlige energiforbrug i kr. Alternativt kan du indtaste dit energiforbrug i kr. tilbage fra 2021.

m2
Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Energioptimering af hus – hvad bør man få kigget på?

Med nogle få indgreb i boligen kan du reducere dine forbrugsomkostninger markant. De svage punkter i boligen, der fører til højt forbrug af vand, varme eller elektricitet kan være:

  • Vinduer, døre, loftsisolering, murværk og tag – her kan en termofotografering afsløre problemerne
  • Toilet og armaturer
  • Brugsvand- og varmeinstallationer – både pumper og afkøling bør efterses
  • Ventiler på radiatorer
Bedre Bad - Bedre Energi - energimærke

Hvad betyder boligens energimærke?

Kort fortalt er energimærket en ordning, der giver overblik over hvad boligen koster i varme, el- og vandforbrug. Energimærket bruges i praksis til at sammenligne forskellige boliger og kan derfor have stor betydning for salgsværdien af en ejendom. Det er generelt en god idé at have energimærket i baghovedet, når man overvejer hvorvidt man bør energioptimere boligen. Vi erfarer, at en investering i en moderne energiløsninger oftest vil betale sig selv hjem gennem værdistigninger og ikke mindst fordele i det lavere energiforbrug.

Energimærkets skala

Energimærket viser bygningens placering på energimærkeskalaen fra A2020 til G, hvor A2020 er den bedste placering. Som udgangspunkt beregnes energimærket ud fra det årlige forbrug og beboernes forbrugsvaner. Dertil kommer standen og kvaliteten af boligen, hvor isolering, vinduer og døre, varmeinstallation osv. spiller en vigtig rolle. Hvis du kunne tænke dig at blive klogere på din ejendom og energimærke, så anbefaler vi at du bestiller vores Energitjek.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 28 91 46 01
BBkloak@outlook.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon