Bedre Bad - Bedre Energi - vandfald

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Brian Bonnichsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner – Kloakmester

Vedvarende og grøn energi

Vi tager hånd om miljøet

Flere og flere tænker i vedvarende energi – både af økonomiske grunde og fordi at man vil bidrage til, at energiforbruget bevæger sig i en mere grøn retning. Vi har igennem de seneste par år observeret en stigende interesse for vedvarende energi og grønne energiløsninger. Det er en positiv udvikling, som vi helhjertede kan støtte op omkring.

Vi været en del af udviklingen gennem mange år og udført en række projekter, som har sikret de enkelte kunder store besparelser og et grønnere energiforbrug. Vi vil også rigtig gerne hjælpe dig med at skifte over i det grønne spor.

Hos Bedre Bad Skærbæk er vi Certificeret Energivejledere, og vi er derfor specialister i at energioptimere boliger med formålet om at skabde den størst mulige energibesparelse.Vi kan dermed levere den rigtige rådgivning og den korrekte løsning – tilpasset netop dig og din bolig. Er du interesseret i dine muligheder for vedvarende energi, står vi klar med vejledning og gode råd.

Hos Bedre Bad Skærbæk tilbyder vi en række forskellig alternative energiløsninger, som kan mindske dit aftryk på miljøet. Vi er altid opdateret på den nyeste teknologi indenfor bæredygtige energiløsninger, og er klar til at hjælpe dig og din bolig med at blive mere CO2 neutral.

Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Ofte mange penge at hente

Ved at udnytte jordens ressourcer kan du ofte spare mange penge på energi- og varmeregningen – men hvor meget? Lad os komme på besøg og hjælpe dig med at få energitjekket din bolig. Med dagens nye, grønne teknologi har du mange muligheder for at få en grøn energiløsning i din bolig. Og blot en enkelt af disse løsninger kan ofte være med til at finansiere andre energimæssige forbedringer af boligen.

Bedre Energi Skærbæk – BB Kloak & VVS er totalleverandør i ordets bredeste forstand: Vi leverer alt fra idé-fase til den nøgleklare installation. Sådan får du den rigtige rådgivning og den rigtige løsning – uden at du skal løfte en finger.

Vi forlader aldrig et projekt, før installationen står 100% klar, og kunden er tilfreds. Efterfølgende sørger vores dygtige og kompetente medarbejdere sørger for oprydningen samt serviceringen af din energikilde.

Bedre Bad - Bedre Energi - energitjek af bolig - energioptimering

Energitjek

Med den rigtige vejledning, er der penge i vedvarende energi – men præcis hvor meget kan du spare? Et Energitjek med en af vores dygtige medarbejdere kan gøre dig klogere på lige netop din situation. Med ny og innovativ teknologi er der mange muligheder for grønne løsninger i din bolig. Ofte ser vi, at en energirigtig løsning kan finansiere andre forbedringer i boligen.

Du kan booke dit Energitjek herunder.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 28 91 46 01
BBkloak@outlook.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon