Bedre Bad - Bedre Energi - Pillefyr

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Brian Bonnichsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner – Kloakmester

Pillefyr og stokerfyr

Spar op til 50% af varmeudgifterne med et pillefyr eller stokerfyr

Med et pillefyr eller stokerfyr har du et godt alternativ til opvarmningen af huset og det varme brugsvand. Det er ikke unormalt, at man kan spare ca. halvdelen af varmeudgifterne ved at skifte sit oliefyr eller naturgasfyr ud med et pillefyr eller stokerfyr.

Bedre Bad - Bedre Energi - Pillefyr

Pillefyr og stokerfyr tjener sig hurtigt ind

Dagens moderne pillefyr og stokerfyr er meget driftsøkonomiske og derfor en god investering. De tjener sig hurtigt ind igen. Desuden er det en miljøvenlig opvarmningsform: Et pillefyr fx. forbrænder træpillerne næsten fuldstændig og forbrændingen er CO2-neutral. Og set i forhold til olieprisernes konstante stigninger, ja så vil din besparelse blot blive større og større, da prisen på brændset til pillefyr og stokerfør holder sig langt mere stabil.

Bedre Bad - Bedre Energi - Spa

Fuldautomatiske anlæg

Mange af dagens pillefyr er fuldautomatiske. Derfor er der ikke mere arbejde ved et pillefyr, end hvis du fyrer med olie eller naturgas. Moderne stokerfyr og pillefyr har også moderne funktioner. Du kan f.eks. koble fyret til internettet, så du kan overvåge det via en app på din smartphone, uanset om du er hjemme eller på ferie. Uanset om du sidder i den lune stue, står nede i supermarkedet eller daser ved poolen på ferie i udlandet, så kan du føle dig tryg ved tanken om at dit pillefyr og stokerfyr kører problemfrit.

Bedre Bad - Bedre Energi - Pillefyr

Overvejer du pillefyr/stokerfyr?

Hvis du overvejer at skifte til pillefyr/stokerfyr så ring til mig allerede i dag på tlf.

Vi etablerer og servicerer pillefyr og stokerfyr i Sønderjylland

Vi skaber løsninger inden for pillefyr og stokerfyr over hele Sønderjylland – herunder bl.a. i Skærbæk, Rømø, Bredebro, Løgumkloster, Ribe, Toftlund og Tønder.

Læs meget mere om pillefyr/stokerfyr her:

 

 

 

 

 

 

 

 

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 28 91 46 01
BBkloak@outlook.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon