Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Brian Bonnichsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner – Kloakmester

Serviceaftaler

Lovpligtig servicering og eftersyn

Som husejer kan du være indehaver anlæg eller installationer, som ifølge lovgivningen skal serviceres med faste intervaller. Det kan eksempelvis være gasinstallationer eller oliefyr. Hos Bedre Bad – Bedre Energi Skærbæk tilbyder vi lovpligtig servicering, eftersyn og serviceaftaler, for at gøre det nemmere for dig.

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Skærbæk tilbyder vi en effektiv serviceaftale af høj kvalitet, udført af vores dygtige og kompetente medarbejdere.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Frivillig servicering og eftersyn

Ud over det har du sandsynligvis anlæg eller installationer, som du på frivillig basis med store fordele kan lade servicere.
For hvis anlægget eller installationen serviceres med jævne er du sikret:

  • Bedre og ensartet drift
  • Forbedret driftsøkonomi – eksempelvis gennem reduceret energiforbrug
  • Større driftssikkerhed – mindre risiko for dyre nedbrud eller udskiftning
  • Længere levetid

På lang sigt: Det er billigere at vedligeholde end at reparere og anskaffe nyt.
Så med et trimmet og velserviceret anlæg opnås på sigt en bedre totaløkonomi.

Bedre Bad - Bedre Energi - Montering af radiator

Vi tilbyder serviceaftaler

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Skærbæk tilbyder vi effektiv service i høj kvalitet, hvor vi ikke går på kompromis med kvaliteten af reservedele, og du vil udelukkende møde kompetente og dygtige medarbejdere med stor viden inden for faget.

Ønsker du de økonomiske fordele, så kan du med fordele indgå en service aftale med os. Vi tilpasser aftalen, så den passer til lige netop dine behov samt dit anlæg og installationer, så du kan føle dig tryg og sikker.

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Skærbæk tilpasser vi altid vores service efter dine behov. Vi er nemlig bevidste om, at vores kunder ikke er ens, og derfor har individuelle præferencer og behov. Fælles for alle serviceaftaler hos Bedre Bad – Bedre Energi Skærbæk er, at vores kunder altid vil møde en imødekommende og kompetent medarbejder, som tager opgaven meget seriøst. Vi løser altid opgaven med stor engagement og i høj kvalitet.

Kontakt os på tlf. og lad os snak om dine behov.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 28 91 46 01
BBkloak@outlook.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon