Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Brian Bonnichsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner – Kloakmester

Book et Gratis Badtjek

Her har du muligheden for at booke et badtjek foretaget af Bedre Bad Skærbæk. Vi gennemgår alle dine nuværende installationer, vi ser på rummet og de mange muligheder, som det lægger op til. I sidste ende tager vi en første snak omkring dine ønsker og dine behov. Hos Bedre Bad er badtjekket gratis, men bliver alligevel foretaget af en af vores certificerede vådrums installatører.

Det er vigtigt at få en certificeret vådrums installatør til at gennemgå dit badeværelse, da der i mange tilfælde er gode muligheder for at energioptimere. Igennem en energioptimering, kan du gå hen og spare store summer på din nuværende varme og energiregning. Selvom badtjekket er ganske uforpligtende for dig, tager vi det meget seriøst. Efter vores dygtige medarbejdere har vurderet dit badeværelse, fortæller de dig om dine muligheder for eksempelvis:

 • Omlægning
 • Totalrenovering
 • Udvidelse

Ved os får du seriøs rådgivning og inspiration, der sikrer at du træffer de rigtige valg. Vores rådgivning og inspiration gælder helt ned til de mindste detaljer, som ofte er dem der gør den største forskel på badeværelset. Så kontakt os allerede i dag, og sammen finder vi frem til den intelligente løsning, som passer til dine badeværelses drømme.

Efter ønske er det også muligt at få lavet en aftale om et projektoplæg, med tidsplan, tegning og et tilbud på det nye badeværelse. I fællesskab realiserer vi din badeværelses drøm. Hvis du ønsker inspiration inden du får besøg af vores Bedre Bad ekspert, så kan du læse vores artikel omkring indretningstips til badeværelset.

Book et Gratis Badtjek her:

Udfyld nedenstående skema for, at booke et gratis badtjek fra en certificeret energivejleder fra Bedre Bad. Ved udfyldning bestiller du et gratis badtjek, samt et tilbud omkring rådgivning. Vi står til rådighed for at hjælpe dig med dine drømme om et nyt badeværelse.

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

  Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

  Bedre Bad løsninger

  Bedre Bad kæden har mange års erfaring med at gennemgå badeværelser og komme med forslag til forbedringer. Vi står til rådighed og er klar til at hjælpe dig med dit nye badeværelsesprojekt. Tag kontakt til os og vores dygtige medarbejdere. Sammen finder vi den mest intelligente løsning til dig, således at du kan få det badeværelse du eftersøger. Vi kan hjælpe til med løsningen uanset om planlægger en totalrenovering, omlægning eller en udvidelse af badeværelset. Vores fagfolk har erfaring med alle muligheder, og sikrer dig den bedste løsning. Oveni hjælper vi dig til at løsningen bliver energioptimeret. Dette sikrer en mere effektiv energiløsning, der kan gå hen og spare dig mange penge på varme og elregningen. Lyder dette som noget for dig, så kontakt Bedre Bad Skærbæk allerede i dag.

  Hos Bedre Bad Skærbæk er det vigtigt for os at kunne tilbyde den bedst mulige kvalitet, til hele Skærbæk og omegn. Derfor har vi både en afdeling i Skærbæk og på Rømø, så vi kan komme ud til alle vores kunder. Som en del af Bedre Bad kæden har vi fået tilføjet et væld af ny viden og nye kompetencer, som vi kan drage nytte af i alle situationer. Dette gælder dermed også ved vores gratis badtjek. Med os som samarbejdspartner, får du kun de bedste fagfolk sendt ud. Dette er dygtige medarbejdere, som har års erfaring på bagen og som sikrer dig den bedst mulige løsning – hver gang!

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 28 91 46 01
  BBkloak@outlook.dk

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon