Om virksomheden

BB Kloak & VVS har overtaget Jes Hansen VVS og er nu dit lokale Bedre Bad - Bedre Energi firma.

Arbejdsområder

BB Kloak & VVS går praktisk og effektivt til værks. Vi hylder det gode håndværk, og afleverer altid et godt slutresultat til vores kunder. Vi løser opgaver for private, offentlige virksomheder og institutioner samt erhverv – både detail og industri.

Vi arbejder med:

Vand/Sanitet

  • Totalrenovering af badeværelser
  • Service og reparationsarbejder

Varme

  • Sol- og jordvarme
  • Stoker- og oliefyrsinstallation og service
  • Teknisk ekspert på olie

Blik

  • Tagreparationer
  • Tagrender og nedløb i zink og kobber

Medlem af Bedre Bad – Bedre Energi kæden

Vi blev for år tilbage kontakt af Bedre Bad – Bedre Energi kæden om at indtræde i samarbejdet for at dække Skærbæk-området og store dele af Sønderjylland, så forbrugerne kunne få den bedste rådgivning og inspiration, når der skal laves nyt badeværelse. Efter lidt overvejelse valgte vi at indtræde, og det har medført en øget beskæftigelse på istandsættelse af badeværelser. Det medfører også en større eksponering af firmaet, som gør at vi får utrolig mange henvendelser.

Hos Bedre Bad Skærbæk er vi stolte af, at være en del af Bedre Bad – Bedre Energi, som er en landsdækkende kæde bestående af professionelle og erfarne VVS-installatører. Vi befinder os nemlig i markedet, hvor nye arbejdsteknikker, løsninger samt materialer og komponenter løbende bliver udviklet. Derved sikrer vi, at vi gennem vores medlemskab løbende er opdateret med ny viden. Det sker gennem sparring blandt vores dygtige og kompetente kollegaer. Hos os er du derfor altid sikret en præsentation af de mest moderne og funktionelle løsninger, som findes på markedet.

Certificerede Energivejledere

Vi kan hos Bedre Bad – Bedre Energi Skærbæk kalde os for BBA Certificerede Energivejledere. Det er din garanti for at vi besidder den nødvendige viden om energisystemer, som det kræves for at lave de bedste energiløsninger. Vores dygtige medarbejdere er udlært i mange forskellige energityper og systemer, og kan derfor give dig professionel vejledning. Teknologien bagved energisystemer er i hastig udvikling, og derfor gør vi vores bedste for at følge med i de nyeste og bedste teknikker. Det gør vi bl.a. via vores medlemskab i Bedre Bad – Bedre Energi. Gennem kæden har vi adgang til et bredt netværk af sparringspartnere. Gennem sparring med vores kollegaer får vi skærpet vores viden, og vi fortsat udviklet vores kompetencer inden for energi og varmesystemer.

Certificerede Vådrumsinstallatøre

Vi er desuden Certificeret Vådrumsinstallatør, hvilket giver dig en sikkerhed for den nyeste viden inden for muligheder og lovgivning, ud over selvfølgelig et højt fagligt niveau!

Vi er din lokal specialist til badeværelse og energioptimering!

Vi er over hele Sønderjylland – herunder bl.a. i Skærbæk, Rømø, Bredebro, Løgumkloster, Ribe, Toftlund, Tønder.

Læs mere