Kontakt os

Hvis du har brug for hjælp eller rådgivning, så står Bedre Bad skærbæk altid klar til at hjælpe privatpersoner og virksomheder.

Kontakt Bedre Bad Skærbæk - BB Kloak & VVS. Du kan enten skrive til os ved at udfylde nedenstående formular, eller give os et kald på nedenstående telefonnummer. Vi står klar til at hjælpe dig med et bredt udvalg af forskellige vvs og energi opgaver. Vi forstår nødvendigheden af en klar kommunikation mellem samarbejdspartnere, og står derfor altid til rådighed når du har en forespørgsel eller et generelt spørgsmål til et emne. Vores dygtige fagfolk har et stort videns omfang, som de villigt står klar til at dele med dig. På den måde kan vi sikre, at du får den helt rigtige hjælp til de spørgsmål du går med i tankerne.

Hvis du er interesseret i en mere personlig kontakt, så kom forbi en af vores lokale afdelinger. Hos BB Kloak & VVS har vi en afdeling i Skærbæk og en på Rømø. På den måde sikrer vi os, at vi kan dække hele Skærbæk og omegn. Det er meget vigtigt for os, at alle med vvs og energi relaterede problemer kan komme i kontakt, og derved få den hjælp de har brug for.

BB Kloak & VVS

Herunder finder du kontaktoplysningerne på Bedre Bad Skærbæks afdeling i Skærbæk. Du finder både afdelingens adresse, telefonnummer og email. Tag endelig kontakt til os. Uanset om du har et stort projekt i tankerne eller bare et vvs-relateret spørgsmål.

Nissumgade 7A
6780 Skærbæk

Tlf. 28 91 46 01
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Åbningstider:

mandag08.00-16.00
tirsdag08.00-16.00
onsdag08.00-16.00
torsdag08.00-16.00
fredag08.00-16.00
lørdagLukket
søndagLukket

Rømø VVS afdeling

Herunder finder du vores Rømø afdelings kontaktoplysninger.

Juvrevej 6
6792 Rømø

Tlf. 28 91 46 01

AKUT DØGNSERVICE

Akut VVS døgnvagt kan kontaktes på tlf. 28 91 46 01.

Du kan kontakte os døgnet rundt ved akutte vvs problemer. Vi står til rådighed 24 timer i døgnet hvis der sker en skade der kræver omgående hjælp. Med vores dygtige medarbejdere er du sikret professionel service uanset tidspunktet på døgnet.

OBS. timepris på kr. 695,- excl. moms + kørsel 90,- excl. moms.

Skriv til os:

Udfyld nedenstående formular med navn, telefonnummer og email - og send os herefter din besked. Når beskeden er sendt afsted, svarer vi hurtigst muligt tilbage.

Uanset opgavens størrelse kan du frit kontakte Bedre Bad Skærbæk. Vi har stor erfaringen med, at løse en bred palette af forskellige opgaver for både private og erhverv. Vi rådgiver omkring og løser mange vvs og energi opgaver. Kontakt os allerede idag, og sammen finder vi frem til den helt rigtige løsning til dig. Vores dygtige medarbejdere kan hjælpe og rådgive dig omkring stort set alle vvs-relaterede problemer. Vi sætter en stor ære i, at kunne levere den bedst mulige rådgivning.

I forbindelse med vores tilknytning til Bedre Bad kæden har vi fået tilføjet et væld af ny viden til BB Kloak & VVS. Vi kan trække på vores medlemskab og dermed tilbyde vores kunder den nyeste og mest opdaterede viden omkring en bred vifte af emner relateret til vvs og energiopgaver. Kontakt Bedre Bad Skærbæk i dag!

Læs mere om os: