Få professionel VVS-arbejde

Vi mestrer alle de traditionelle VVS-opgaver

Vi løser enhver form for VVS-opgave – også de mere traditionelle opgaver med masser af ”gammeldags” håndværk – eksempelvis inden for blik. Vore aktiviteter omfatter bl.a.:

  • Modernisering af badeværelser
  • Blikopgaver i forbindelse med facader, tag, skotrender, tagrender
  • Reparation af installationer inden for vand, varme og sanitet
  • Service-opgaver – herunder forebyggende service

Alle opgaver løse med en professionel tilgang, og vi bestræber os altid på at skabe løsninger, som holder i mange år frem. Derfor benytter vi altid materialer i topkvalitet, og tager os tid til udførelsen af opgaven. Hos Bedre Bad - Bedre Energi Skærbæk kan du være helt sikker på at få VVS-arbejder i topkvalitet, og en service udover det sædvanlige.

Store og små opgaver

Vi løser opgaverne – lige fra det løbende toilet over opsætning af tagrender til etablering af det helt store ventilationsanlæg. Ingen VVS-opgave er for stor eller for lille til os. I enhver af disse opgaver skaber vi den perfekte løsning gennem vores håndværksmæssige tilgang og stolthed. Vi mener at høj kundetilfredshed sikres gennem dialog med kunden og med fokus på kundens individuelle behov.

Skræddersyede løsninger

Hos Bedre Bad - Bedre Energi Skærbæk skræddersyer vi altid opgaverne efter vores kunder individuelle behov og præferencer. Vi er nemlig bevidste om, at der sjældet er én løsning, der passer til flere af vores kunder.

Du kan derfor forvente, at vi sammen laver en projektplan, der sikrer at dine individuelle behov opfyldes. Dermed sikrer vi, at du bliver tilfreds med din investering og samtidig kan få glæde af din løsning mange år ud i fremtiden.

Serviceopgaver

Hos Bedre Bad - Bedre Energi Skærbæk laver vi gerne en VVS serviceordning på din vand- og varmeinstallation. Vores erfaringer viser, at det er billigere i længden at få foretaget regelmæssige serviceeftersyn, sammenlignet med at reparere eller skifte, når først uheldet er ude.

Når du opretter en serviceaftale hos os, skræddersyer vi den til lige netop det behov, som din installation kræver.

Du får altså mulighed for at spare penge på regningen, når du opretter en serviceaftale hos os. Samtidig mindsker du i højere grad risikoen for uforudsete omkostninger.

Her løser vi VVS-opgaver

Vi opererer over hele Sønderjylland – herunder bl.a. i Skærbæk, Rømø, Bredebro, Løgumkloster, Ribe, Toftlund, Tønder.

Læs mere om:

Vi leverer, monterer, servicerer og laver eftersyn på installationer og anlæg som f.eks.:

Vi tilbyder også: