Vedvarende og grøn energi

Vi tager hånd om miljøet

Flere og flere tænker i vedvarende energi – både af økonomiske grunde og fordi at man vil bidrage til, at energiforbruget bevæger sig i en mere grøn retning. Hos Bedre Bad Skærbæk har vi været en del udviklingen gennem mange år og udført en række projekter, som har sikret de enkelte kunder store besparelser og et grønnere energiforbrug. Vi kan som Certificeret Energivejleder levere den rigtige rådgivning og den korrekte løsning – tilpasset netop dig og din bolig.

Hos Bedre Bad Skærbæk tilbyder vi en række forskellig alternative energiløsninger, som kan mindske dit aftryk på miljøet. Vi er altid opdateret på den nyeste teknologi indenfor bæredygtige energiløsninger, og er klar til at hjælpe dig og din bolig med at blive mere CO2 neutral. 

Ofte mange penge at hente

Ved at udnytte jordens ressourcer kan du ofte spare mange penge på energi- og varmeregningen – men hvor meget? Lad os komme på besøg og hjælpe dig med at få energitjekket din bolig. Med dagens nye, grønne teknologi har du mange muligheder for at få en grøn energiløsning i din bolig. Og blot en enkelt af disse løsninger kan ofte være med til at finansiere andre energimæssige forbedringer af boligen.

Bedre Energi Skærbæk – BB Kloak & VVS er totalleverandør i ordets bredeste forstand: Vi leverer alt fra idé-fase til den nøgleklare installation. Sådan får du den rigtige rådgivning og den rigtige løsning – uden at du skal løfte en finger.

Du kan booke dit energitjek her

Læs mere om:

Vi leverer, monterer, servicerer og laver eftersyn på installationer og anlæg som f.eks.:

Vi tilbyder også: