Pillefyr / stokerfyr

Spar op til 50 % af varmeudgifterne med et pillefyr eller stokerfyr

Med et pillefyr/stokerfyr har du et godt alternativ til opvarmningen af huset og det varme brugsvand. Det er ikke unormalt, at man kan spare ca. halvdelen af varmeudgifterne ved at skifte sit olie- eller naturgasfyr ud med et pillefyr eller stokerfyr.

Tjener sig hurtigt ind

Dagens moderne pillefyr og stokerfyr er meget driftsøkonomiske og derfor en god investering. De tjener sig hurtigt ind igen. Desuden er det en miljøvenlig opvarmningsform: Et pillefyr fx. forbrænder træpillerne næsten fuldstændig og forbrændingen er CO2-neutral. Og set i forhold til olieprisernes konstante stigninger, ja så vil din besparelse blot blive større og større, da prisen på brændset til pillefyr og stokerfør holder sig langt mere stabil.

Fuldautomatiske anlæg

Mange af dagens pillefyr er fuldautomatiske. Derfor er der ikke mere arbejde ved et pillefyr, end hvis du fyrer med olie eller naturgas. Moderne stokerfyr og pillefyr har også moderne funktioner. Du kan f.eks. koble fyret til internettet, så du kan overvåge det via en app på din smartphone, uanset om du er hjemme eller på ferie. Uanset om du sidder i den lune stue, står nede i supermarkedet eller daser ved poolen på ferie i udlandet, så kan du føle dig tryg ved tanken om at dit pillefyr og stokerfyr kører problemfrit.

Overvejer du pillefyr/stokerfyr?

Hvis du overvejer at skifte til pillefyr/stokerfyr så ring til mig allerede i dag på tlf.: 74 75 12 23

Her etablerer og servicerer vi pillefyr og stokerfyr

Vi skaber løsninger inden for pillefyr/stokerfyr over hele Sønderjylland – herunder bl.a. i Skærbæk, Rømø, Bredebro, Løgumkloster, Ribe, Toftlund, Tønder.

Læs meget mere om pillefyr/stokerfyr her:

 artikelteaser-læs-mere-her-om-pillefyr-stoker