Kondenserende oliefyr

Hvorfor ikke forbedre driften og spare penge?

Har du et ældre kondenserende oliefyr, er tiden måske inde til at overveje, hvad der skal afløse det gamle anlæg. Bedre Bad - Bedre Energi Skærbæk skifter med glæde dit gamle oliefyr. Så står du i hvert fald ikke lige pludselig uden varmt vand i boligen. Et oliefyr eller en oliekedel kan være lige præcis den type opvarmning du har brug for i dit hjem. Det kan være en god idé at skifte, men vær opmærksom på at flere steder må man ikke skifte til nyt hvis andre opvarmningsformer og mere miljøvenlige opvarmningsformer er tilgængelige.

Få en moderne kedel

Er du glad for dit oliefyr, så er der godt nyt: Du kan nu få en moderne kondenserende oliekedel. De moderne kedler udnytter energien væsentligt mere effektivt end gamle. Det betyder store besparelser i forbruget af olie grundet kondenseringen.

Pr. 1. januar 2016 er det ikke længere tilladt at udskifte sit gamle oliefyr til et nyt, hvis der er alternative opvarmningsformer i dit område. Det vil sige, hvis der er mulighed for fjernvarme eller naturgas. Er dette tilfældet, kan du desværre ikke få en ny kondenserende kedel installeret. Og dermed opnå den fordel et oliefyr kan bidrage med. Heldigvis kan du spare mange penge ved at skifte til fjernvarme eksempelvis. Ved at installere dette opnår du også en mere jævn varme.

Hvis du vælger, at skifte opvarmningsform fra et oliefyr til et andet alternativ, så er det muligt at få tilskud fra energiselskaberne. Årsagen heraf skal findes ved, at der er tale om en energiforbedring af din opvarmningsmetode. Det gælder selvfølgelig kun for private, men skal søges gennem forsyningsselskaberne. Her skal du være opmærksom på, at nogen forsyningsselskaber eksempelvis giver tilskud til naturgasfyr og varmepumper, mens andre giver tilskud til solvarme. Vi har erfaring for, at tilskuddet typisk ligger mellem 20-40 øre pr. kWh. for de fleste private.

Skift fra oliefyr til varmepumpe

Hvis du går med tankerne om at skifte oliefyr ud til en anden løsning, så kan der være god fornuft i at skifte fra oliefyr til varmepumpe. En energiløsning med varmepumpe er et fornuftigt valg, da dette både er mere energieffektivt og miljøvenligt. Hos Bedre Bad - Bedre Energi Skærbæk er vi certificeret energivejleder, som betyder at vi er kyndige i at hjælpe dig til den bedste energiløsning og søge tilskud til ny energiinstallation. Du kan kontakte vores energivejleder på tlf. 28 91 46 01 og det er helt uforpligtende. Læs også mere om vores varmepumpeløsninger her.

Øvrige energibesparende forbedringer

Hos Bedre Bad - Bedre Energi Skærbæk kan vi også sikre dig andre energibesparende forbedringer på dit oliefyr. Kontakt os og få gode råd og vejledning til, hvordan dit oliefyr fungerer bedst muligt. Ofteste kan der være store besparelser at hente, ved at sikre optimal drift på dit oliefyr.

Vi tilbyder service og skift af oliefyr i Sønderjylland

Vi installerer og energiforbedrer oliefyrs installationer over hele Sønderjylland – herunder bl.a. i Skærbæk, Rømø, Bredebro, Løgumkloster, Ribe, Toftlund, Tønder.

Vi leverer, monterer og servicerer:

Vi tilbyder også: