Få en luft til luft-varmepumpe

Godt energisupplement til helårshuset

Skal helårshusets normale varmekilder suppleres, så er en luft til luft-varmepumpe den perfekte løsning.
Pumpen er billig i anskaffelse og installation – dog kan den ikke give dig varmt vand. Luft til luft varmepumpen kan altså ikke bruges i forbindelse med systemer med vandbårne radiatorer.

Luft til luft varmepumper – gode anvendelsessteder

En luft til luft-varmepump er en rigtig god løsning i sommerhuset.
Men er også helt perfekt som et supplement til opvarmning af helårshuse med elvarme – beliggende i områder uden fjernvarme eller naturgas.

God til store rum

Luft til luft-varmepumpen er en rigtig god løsning, hvis du har store, sammenhængende rum. Det kan f.eks. være kælderen, køkken-alrum, eller hvor køkken og stue er bygget ud i ét, værksted eller festsal.

Luft til luft varmepumpe – enkel i drift

Den udendørs-placerede luft til luft-varmepumpe suger udeluft ind. Herefter sætter den luften under tryk. Luftens energiindhold ”trækkes” ud af luften og bruges til at opvarme frisk indblæsningsluft. Denne luft blæses herefter ind i boligen via en indendørs, væghængt unit.

Få hver kWh fire gange igen

Varmepumpen fungerer via el. Systemet er faktisk genialt: Hver gang den bruger 1 kWh til drift, så producerer den 3-5 kWh til opvarmning.
Man taler i denne forbindelse om pumpens SCOP-værdi. Værdien er udtryk for hvor mange kWh, den kan producere for hver kWh, den forbruger. Jo højere SCOP-værdi, jo mere effektiv er varmepumpen.

Kontakt os - Vi ved alt om varmepumpeløsninger

Få vores råd omkring en varmepumpeløsning til din bolig, dit sommerhus eller din fritidsbolig. Vi kan hurtigt dimensionere anlægget efter dine behov og ønsker.
Det er sund, grøn fornuft og så er der store besparelser i det for dig.
Vi installerer over hele Sønderjylland – herunder i Skærbæk, Rømø, Bredebro, Løgumkloster, Ribe, Toftlund, Tønder.
Kontakt os på 28 91 46 01.

Vi leverer, monterer og servicerer:

Vi tilbyder også: