Fjernvarme

Fjernvarme er den nemmeste energikilde

Hos Bedre Energi Skærbæk har vi en stor viden om fjernvarmeinstallation.
Vi klarer hele paletten af opgaver: 

  • Fra nyinstallation over service og vedligeholdelse til renovering af eksisterende fjernvarmeinstallationer
  • Opgaverne løses både hos private og hos virksomheder

Fjernvarme er en billigere opvarmningsform end mange andre energiløsninger – herunder gas, olie eller el. I de kommuner som tilbyder fjernvarme er der oftest tilslutningspligt. Det betyder altså, at du ikke har et andet valg af opvarmningsform.

Prisen på fjernvarme varierer fra fjernvarmeværk til fjernvarmeværk. Det afhænger først og fremmest af, hvor tæt din husstand ligger på fjernvarmeværket. Samtidig afhænger det også af valg af brændstof, som bliver benyttet på værket.

Godt for miljøet og godt for pengepungen

Med fjernvarme får du en billig og miljøvenlig form for opvarmning. Du kan højest sandsynlig opleve besparelser på helt op til 25% i forhold til opvarmning med eksempelvis et traditionelt oliefyr. Fjernvarme er en driftsikker løsningen, som kan installeres i de fleste danske hjem. 

Ønsker du en miljøvenlig og billig opvarmningsform, så er fjernvarme en god løsning til dig. 

Service betaler sig

Private, boligforeninger og virksomheder tilbydes regelmæssige tjek af installationerne. Vi tilbyder kontinuerlig service på fjernvarme-installation og anlæg – og det er der specielt en god grund til. For med et velfungerende og trimmet fjernvarmeanlæg anvender du mindst energi, og er sikret den bedste økonomi.

Vores anbefaling er, at dit fjernvarmeanlæg mindst bør serviceres en gang om året. Hos Bedre Bad Skærbæk kan vi tilbyde en effektiv service uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi er autorisereret VVS-installatør, og kan samtidig kalde os for BBA Certificeret Energivejleder. Den nødvendige viden og erfaring gør, at du i gennem en servicetale kan sikre et trimmet og velholdt anlæg. Der er nemlig penge at spare gennem en serviceaftale. Derved sikrer du, at dit anlæg altid udnytter sine ressourcer fuldt ud. Det er godt for miljøet og din varmeregning.

Få tjekket din installation

Kontakt os – og få tjekket din fjernvarmeinstallation, og sørg for at dine installationer fungere optimalt. 
Ud fra tjekket af din fjernvarme, udformer vi gerne et uforpligtende tilbud på en ny fjernvarmeinstallation – men naturligvis kun hvis du ønsker det.

Her løser vi også fjernvarmeopgaver

Vi skaber brugervenlige fjernvarmeløsninger for kunder over hele Sønderjylland – herunder bl.a. i Skærbæk, Rømø, Bredebro, Løgumkloster, Ribe, Toftlund, Tønder.

Skru langsomt op for varmen og spar penge 

Vores generelle erfaring er, at en gennemsnitlig husstand kan spare mellem 800 og 1.000 kr. ved et meget simpelt trick. Vores anbefaling er, at du skruer langsomt op for dit fjernvarmeanlæg, når det er tid til at tænde fyret igen. Du har altså både mulighed for at spare penge på din varmeregning, og samtidig påvirker det miljøet positivt.

Hvordan du skruer langsomt op på din fjernevarmeanlæg afhænger i høj grad hvilken model og årgang, som du har installereret i din bolig. Hvis du har installereret et anlæg af nyere dato, så er det generelt noget nemmere at skrue langsomt op for temperaturen. Oftest er der en funktion, som hedder ”sommerluk”, som du skal slå fra. Derefter kan du blot trykke på piletasterne, og løbende regulere varmen stille og roligt.

Hvis dit anlæg derimod er af ældre dato, så skal du finde reguleringsventilen. Denne ventil hænger sammen med din radiator, hvor ventilen styrer temperaturen på vandet. Derfor skal du blot løbende dreje stille og roligt på reguleringsventilen, så du skruer langsomt op for varmen. Dette simple trick giver dig besparelser på din varmeregning, som du kan bruge på andet sjov.

Dette trick gælder selvfølgelig også, når det er tid til at skrue ned for varmen igen.

Læs mere om:

Vi leverer, monterer, servicerer og laver eftersyn på installationer og anlæg som f.eks.:

Vi tilbyder også: