Vi Skaber dit nye drømmebadeværelse

Lad Bedre Bad styrer hele processen

Bedre Bad - Bedre Energi Skærbæk er ekspert i totalløsninger og din genvej til det badeværelse, som du drømmer om. Du slipper for besværet, når vi forvandler drømmene til virkelighed. For vi koordinerer og styrer hele indsatsen; fra indretningsforslag over vores og de andre håndværkeres arbejde. Alt, hvad du skal gøre, er at glæde dig til at slå dørene op til et funklende nyt badeværelse.

Virker dine badeværelsesdrømme en smule uoverskuelige, så kan en totalløsning være en mulighed for dig. Et badeværelsesprojekt kan virke uoverskueligt fra første dag, specielt hvis der er tale om en større renovering, ombygning eller udvidelse af sit badeværelse. Når du vælger BB Kloak & VVS, som din professionelle VVS-installatør, så er vi din samarbejdspartner gennem hele projektforløbet fra start til slut.

Vi er altså din eneste kontaktperson, så du slipper for besværet, og kan koncentrere dig om de mange andre ting i hverdagen. Vi tager selv kontakten til de relevante personer, som er nødvendige til løsningen af opgaven – herunder murer, elektriker og tømrer.

Bedre Bad Skærbæk har et tæt samarbejde med professionelle håndværkere, som er nøje udvalgt efter vores egne høje kvalitetskrav.

Da vi har ansvaret for, at dit badeværelse bliver levereret i rette kvalitet til den aftalte tid, så sætter vi store krav til vores samarbejdspartner. Det sikrer, at du bliver mest tilfreds med din investering, og får glæde af dit badeværelse mange år ud i fremtiden.

Et lækkert, velindrettet badeværelse – til glæde for alle

Et velindrettet, smukt og funktionelt badeværelse nydes af alle i husstanden. Badeværelset er et af boligens vigtigste rum, det er her familien skal starte og slutte dagen. Derfor handler det om at skabe et komfortable badeværelse med smarte løsninger, så det kan rumme hele familien.

Et nyt badeværelse kan samtidig være med til at øge boligens værdi. Lad Bedre Bad hjælpe dig med at skabe dit unikke bademiljø, og få det maksimale ud af din plads på badeværelset.

Dit individuelle badeværelse

På badeværelset har du alle muligheder for at lade din individuelle smag og stil komme til udtryk for fuld kraft. Her kan du til fulde forfølge dine ideer og drømme.
Vi hjælper dig med viden og indsigt – og leverer maser af inspiration. Det er dit individuelle valg om det skal være

  • Det klassiske badeværelse, eller
  • Det moderne badmiljø - fyldt med de seneste features og funktionaliteter.

Når du vælger Bedre Bad Skærbæk har vi stor fokus på, at alle vores kunder har forskellige præferencer og behov. Det er derfor sjældent, at én badeværelsesløsning kan levereres til flere forskellige kunder.

Årsagen heraf skal findes ved, at man er i forskellige faser af ens liv. Det kan være, at man lige har fået små børn, og ønsker et praktisk badeværelse. Eller at børnene er flyttet hjemmefra, og man derfor ønsker et næsten ”wellness-lignende” badeværelse.

Når du vælger BB Kloak & VVS er det din garanti for, at du bliver præsentereret for de mest moderne og funktionelle løsninger på markedet med fokus på dine præferencer og behov.

Træk på vores erfaring med badeværelser

Med vores ekspertise er du sikker på, at få præsenteret de bedst mulige løsninger – og når badeværelset skal realiseres, så udføres det med håndværksmæssig akkuratesse og professionalisme.

Samtidig kan du have fuld tillid til, at vi overholder alle aftaler – færdiggørelse af arbejdet og prisen som vi aftaler arbejdstager og kunden imellem.

Vi har samlet gode råd og tips til det nye badeværelse

Bedre Bad Skærbæk har fingeren på pulsen og inspirerer dig med nye trends og teknologier, men samtidig lægger vi hånden på hjertet og rådgiver dig ærligt ud fra mange års erfaring og ekspertise. Kig vores brochurer – klik her.

Du kan også læse vores generelle indretningstips her.

Her skaber vi badeværelser

Vi skaber smukke og funktionelle badeværelser over hele Sønderjylland – herunder bl.a. i Skærbæk, Rømø, Bredebro, Løgumkloster, Ribe, Toftlund og Tønder. Lad os sammen få dine badeværelsesdrømme opfyldt gennem vores store engagement og kvalitet i vores arbejde.

Se mere om